Politika

POPOVIĆ: SDP najprljavija opoziciona stranka u istoriji Crne Gore

Nema nikakve sumnje da će Crna Gora bez obzira na sve znati izabrati pravi put 16. oktobra, a to je put koji je narodnom voljom zacrtan na referendumu 2006, kazao je u emisiji U Žiži na TV PinkM univerzitetski profesor i potpredsjednik Crnogorskog državotvornog foruma Milenko Perović.
POPOVIĆ: SDP najprljavija opoziciona stranka u istoriji Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Dodaje da se trenutno naša država nalazi na raskršću.

– Ili će doista odlučno krenuti onim smjerom kojim je krenula od 2006. ili će se naći u situaciji zastoja koji proizvodi nesagledive negativne posledice ne samo po državnost CG nego po ukuponi razvoj crnogorskog društva, crnogorske ekonomije, kulture, jezika, vjere – kazao je.

u zizi2

Upitan da prokomentariše političku scenu pred parlamentarne izbore književnik i laureat Trineastojulske nagrade Milorad Popović navodi da je najprljavija opoziciona stranka u istoriji Crne Gore SDP.

– Ranko Krivokapić, kao predsjednik parlamenta, kao dio vladajuće stranke koja je programski državotvorna u poslednje tri godine vrlo precizno i podmuklo radi na razaranju te crnogorske većine koja se usmjeriila pema evroatlanskom putu Crne Gore – kazao je Popović.

Pink M 

Portal Analitika