Zanimljivosti

Skandalozan kolegijum: Šef prisilio radnice da ga svakog jutra poljube u usta

Šef jedne firme u Pekingu kojem tamošnji mediji nisu naveli identitet prisilio je svoje radnice da se svakog jutra postroje i poljube ga u usta.
Skandalozan kolegijum: Šef prisilio radnice da ga svakog jutra poljube u usta
Portal AnalitikaIzvor

Skandalozan "kolegijum" počinje tačno u devet i traje pola sata, a da nije samo mit, potvrdila je i snimka koja je u petak počela kružiti kineskim društvenim mrežama.

Dotični je gospodin u međuvremenu odbacio optužbe da je perverznjak, te je ritual nazvao sjajnom odlukom koja je pomogla da nestane emotivna udaljenost između nadređenih i zaposlenika. Dapače, otkad je uveo tu praksu, tvrdi, s radnicama se toliko zbližio da ga obasipaju porukama kada se zbog dužnosti nalazi izvan firme, a priči je zanimljivo dodati i informaciju da su mu dosad samo dvije dame odbile udovoljiti zbog čega su napustile kompaniju koja se bavi prodajom uređaja za izradu piva.

Moraju li šefa u usta poljubiti i muški zaposlenici nigdje nije rečeno, kao što nije naveden podatak što na sve kažu partneri tih žena, znaju li uopšte da njihove usne moraju svakog jutra dodirivati šefove.

avaz.ba</p>

Portal Analitika