Politika

ĐUKANOVIĆ: Nije tačno da plaćamo iseljenicima da dođu na glasanje

Premijer i predsjednik DPS-a Milo Đukanović saopštio je novinarima, nakon obilaska mosta na Moračici tunela Vjeternik, da nije tačna informacija da partija na čijem je čelu plaća iseljenicima kako bi došli na glasanje 16. oktobra.
ĐUKANOVIĆ: Nije tačno da plaćamo iseljenicima da dođu na glasanje
Portal AnalitikaIzvor

Premijer i predsjednik DPS-a Milo Đukanović saopštio je novinarima, nakon obilaska mosta na Moračici i tunela Vjeternik, da nije tačna informacija da partija na čijem je čelu plaća iseljenicima kako bi došli na glasanje 16. oktobra.

- To su čiste insinuacije političkih protivnika i zabrinuo bih se prije o tome odakle stiže novac za druge politike partije. Oni iseljenici koji žele da glasaju, sami dolaze o svom trošku - poručio je Đukanović.

On se dalje osvrnuo na izgradnju Moračice i Vjetrenika, istakavši da je početak ostvarenja davnašnjeg crnogorskog sna.

- To je poduhvat koji uliva povjerenje današnjim generacijama. Ponosni smo što danas u nezavisnoj državi radimo projekat koji će zemlju učiniti turistički dostupnijom i ekonomski jačom - poručio je Đukanović.

Predsjednik Vlade Milo Đukanović danas obilazi gradilište autoputa Bar - Boljare, prioritetne dionice Smokovac – Uvač – Mateševo u pratnji izvršnog direktora CCCC International Li Ćingveija, ambasadora NR Kine u Crnoj Gori Cui Džuveija i ministra saobraćaja i pomorstva Ivana Brajovića.

To je prva posjeta Đukanovića gradilištima.

 

Portal Analitika