TV / Film

Akcija "Osjećaj se kao zvijezda" od danas u Cineplexx-u!

Bioskop Cineplexx Delta City pripremio je atraktivnu akciju „Osjećaj se kao zvijezda“.
Akcija "Osjećaj se kao zvijezda" od danas u Cineplexx-u!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Svi posjetioci koju u periodu od 10. oktobra do 10. decembra kupe pet bioskopskih ulaznica i na taj način sakupe pet pečata, šestu ulaznicu dobijaju gratis i sa njom učestvuju u nagradnoj igri, u okviru koje ih očekuju sjajne nagrade: novogodišnje putovanje u Dubai za dvije osobe, Cineplexx kartica Poseban prijatelj i privatna projekcija u bioskopu.

Tokom akcije na repertoaru bioskopa Cineplexx naći će se nova filmska ostvarenja među kojima: “Jesen samuraja” reditelja Danila Bećkovića i “Stado” Nikole Koja, triler “Inferno” snimljen prema istoimenom književnom bestseleru autora Den Bauna sa Tomom Henskom u glavnoj ulozi, akciona avantura „Džek Ričer - Bez povratka“ sa Tomom Kruzom, drama “Saveznici” sa Bred Pitom i Marion Kotijar u glavnim ulogama.

Tinejdžeri će imati priliku da uživaju u u novom ostvarenju Tima Bartona i zavire u “Dom gospođice Peregrin za čudnovatu djecu”, ali i da saznaju kakvu čarobnu poslasticu je pripremila Dž.K. Rouling u ostvarenju “Fantastične zvijeri i gdje ih naći”.

Najmlađa bioskopska publika moći će da se zabavi, razigra i raspjeva sa šarenolikom ekipom “Trolova”, ali i da uživa u novom Diznijevom ostvarenju “Vajana”.

Portal Analitika