Abiznis

VUKSANOVIĆ: SDP će vratiti državu i resurse svima

Povodom tendera za Buljaricu oglasila se kandidatkinja za poslanicu SDP-a Draginja Vuksanović.
VUKSANOVIĆ: SDP će vratiti državu i resurse svima
Portal AnalitikaIzvor

Saopštenje dostavljeno Portalu Analitika prenosimo integralno:

Nakon skrivanja da se planira prodaja Buljarice, raznih malverzacija koje prate čitav proces, “strogo povjerljive” procedure prodaje, došli smo i do suštine same prodaje.

Iza namjere da se skriveno od očiju javnosti prodaju stotine hiljada kvadrata zemlje u bescijenje, kako danas saznajemo stoji doskorašnja službenica Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Bilo bi neobično da iza toga stoji službenica bilo kojeg ministarstva, ali tek kad znamo da je na čelu ovog ministatrstva čovjek prepoznat kao ministar neodrživog razvoja i pohare, jasna je i stvarna pozadina ove “valorizacije”.

Prodavati toliku površinu, nečiju djedovinu, sedam dana prije izbora može samo neko ko zna da će te izbore izgubiti. Zbog toga su i navalili da otuđe i otmu najznačajnije resurse naše domovine. 

Hoće državu za sebe, hoće sve da zgrabe za sebe i za svoje okruženje. Njihova ljubav prema državi mjeri se eurima i biće za svaku onu državu koju mogu da unovče i stave u svoj džep.

SDP će vratiti državu i resurse svima, prekinuti otimačinu,  i od 17-tog ujutro predvoditi obnovu Crne Gore i iskoristiti sve njene resurse kako bi građani u našoj zemlji bili svoji na svome, a ne sluge u tuđim tj. njihovim vilama.  

A njima umjesto Kajmanskih i drugih egzotičnih ostrva slijedi seljenje u opozicione klupe i to na duži vremenski period.

Nadležni organi će sigurno imati pune ruke posla u ispitivanju ove štetne i nezakonite rasprodaje jednog od bisera crnogorske obale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika