Politika

DPS Budva: Miliću ne odlučujete vi kome ćete dati Budvu i Crnu Goru!

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva, reagovao je danas na izjavu Srđana Milića, jednog od lidera Koalicije ''Ključ'', sa nedavno održane predizborne konvencije u Budvi.
DPS Budva: Miliću ne odlučujete vi kome ćete dati Budvu i Crnu Goru!
Portal AnalitikaIzvor

Reagovanje prenosimo integralno.

Vidjeli smo gospodine Miliću, koliko vi i vaši koalicioni partneri (doduše na državnom nivou, jer na lokalnom nijeste imali demokratskih kapaciteta da prihvatite i državotvorne partije) okupiste Budvana na nedavno održanoj konvenciji. Toliko, da vam je i amfiteatar bio veliki! No, o tome svjedoči slika, nije potrebno da vam mi so na ranu dosipamo!

Pošto prozvaste odborničku listu DPS-a najgorim imenima, ne stideći se ni zeru pred svojim sugrađanima zbog izgovorenih riječi (mada, ne može se svako ni stidjeti), izađite još jednom pa istaknite bar jedno nečasno ime i prezime, izdvojite bar jednu Budvanku ili Budvanina na koje ste mislili kad ih nazvaste i okarakteristaste pogrdno ili se javno izvinite čitavoj listi časnih i poštenih ljudi! U istom gradu živite gospodine Miliću, kako ćete ih u oči pogledati, ako i malo stida osjećate?

I na kraju gospodine Miliću, možda su ovi izbori za vas pitanje života, za Demokratsku partiju socijalista svakako nijesu, ali vi i SNP, nakon njih, nećete više učestvovati u političkom životu Crne Gore!

Ne odlučujete vi kome ćete dati Budvu i Crnu Goru! One nijesu vaše, ni partije, ni koalicije u kojoj pronađoste spas! Budva i Crna Gora pripadaju slobodnim građankama i građanima, koji će i ovoga puta pravilno procijeniti ko im garantuje sigurnost i prosperitet. Procijenili su već gospodine Miliću, kao I uvijek do sada, da je to Demokratska partija socijalista i u Budvi i u Crnoj Gori!

Portal Analitika