Košarka

PAJOVIĆ: Sjajna partija protiv Krke, raduje izdanje podmlatka Budućnosti!

Super smo odigrali utakmicu, opravdali smo ulogu favorita pred našom publikom koja je opet došla u velikom broju da nas podrži i pored kasnog termina u kom se igrao meč. Kad se svih dvanaest momaka upiše u listu strijelaca, kad je viđeno toliko lijepih poteza i asistencija, naravno da smo i te kako zadovoljni i sasvim zasluženo smo pobijedili Krku na svom terenu, kazao je u izjavi za Portal Analitika sportski direktor Budućnost Volija, Gavrilo Pajović.
PAJOVIĆ: Sjajna partija protiv Krke, raduje izdanje podmlatka Budućnosti!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Izabranici Vlada Šćepanovića sinoć su pred svojim navijačima uknjižili četvrti trijumf u Jadranskoj ligi. Svi igrači su se upisali u listu strijelaca i dali svoj doprinos ubjedljivoj pobjedi (91:62) nad ekipom Krke iz Novog Mesta. Pajović ističe da posebno raduje učinak podmlatka Budućnosti, koji su kvalitetno iskoristili minutažu u sinoćnjem meču.

- Naši mladi reprezentativci, svi '96. godište Popović, Nikolić, Baćović, Ilić, bili su sjajni, dali su maksimalni doprinos i pokazali da mogu biti budućnost Budućnosti i crnogorske košarke, samo da nastave da treniraju u jako ozbiljnom ritmu - kazao je Pajović za Portal Analitika.

On je dodao da povreda centra Šona Džejmsa nije ozbiljnije prirode, pa će on biti u mogućnosti da pomogne ekipi u premijernom meču koji „plavi“ igraju u srijedu od 20.45 protiv Mursije u Eurokupu.

sondzejms

- Džejms je imao malu povredu zgloba i nijesmo htjeli da rizikujemo da se ona pogorša, tako da je on do kraja utakmice ostao na klupi. Danas u toku dana imamo trening pred put, tako da bi trebalo da bude sve u redu s njim. Nije ništa ozbiljnije, to je najvažnije. On će biti spreman za meč koji igramo u Eurokupu protiv Mursije - naveo je Pajović i dodao:

- Mursija je ozbiljna ekipa iz Španije. Znamo kvalitet španske košarke, i Mursija je svakako ozbiljan rival. Evropa kreće, naporan ritam gostovanja nam predstoji, tako da se nadamo da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i da ćemo pokušati da odigramo što bolje, jer mi uvijek, na svakom meču, idemo na pobjedu.

Sportski direktor Budućnost Volija je kazao da je bitno za tim što se u igru nakon dužeg odsustvovanja zbog povrede šake vratio kapiten Suad Šehović.

- Bitno je i što se kapiten Šehović vratio u tim, i sa te igračke i sa ljudske strane, nadamo se da je povreda iza njega i da će u narednim mečevima sve više i više davati doprinos u našim dobrim igrama i pobjedama - zaključio je Pajović.

A.P.

Portal Analitika