Fudbal

SAVIĆ: Neki novi momci željni dokazivanja

,,Sokoli“ su očekivali težak meč sa Kazahstanom, ali na kraju su slavili sa ,,pola gasa“. Makar se takav utisak stekao gledajući sa tribina.
SAVIĆ: Neki novi momci željni dokazivanja
Portal AnalitikaIzvor

- Odavno nijesmo upisali ovako ubjedljivu pobjedu, koja će nam podići samopouzdanje za meč sa Danskom. Mnogo mi je drago zbog ekipe jer smo vidjeli da Kazahstan nije nimalo naivan, uzeli su bod protiv Poljske i sa pravom smo bili oprezni. Srećom, ispunili smo sva očekivanja - izjavio je Stefan Savić.

- Nije bilo lako kao što izgleda, trebalo je održati koncentraciju tokom svih 90 minuta, znali smo da mogu da nas kazne zbog naše male nepažnje. Otvorili smo meč na pravi način, drugo poluvrijeme nije moglo da počne i poslije je sve išlo svojim tokom.

Savić se upisao u strijelce u dvije posljednje pobjede Crne Gore.

- Dao sam onaj gol protiv Moldavije, srećan sam i zbog ovog protiv Kazahstana, ali više zbog učinka ekipe. Ova pobjeda nam znači jer je ovo na jedan način smjena generacija, ovdje su neki novi momci koji su željni dokazivanja, imaju kvalitet i želim da svi imamo strpljenja, da podržimo ovu ekipu i da vjerujemo da možemo napraviti nešto u ovim kvalifikacijama

foto: ARENA

Portal Analitika