Kultura

Danas na sajmu: Crnogorski pisci u austrijskom magazinu za literaturu

Četvti dan Sajma počeće predstavljanjem stvaralaštva turskog autora Čenzihana Orakčija u 12 časova u Galeriji diplomatske kule Capital Plaze, đe će učesnici biti sam autor i Džihan Ozdemin.
Danas na sajmu: Crnogorski pisci u austrijskom magazinu za literaturu
Portal AnalitikaIzvor

U 13 časova odžaće se promocija časopisa Medijski dijalozi i učestvovaće Mimo Drašković i Željko Rutović, a nakon toga će Varja Đukić, Saša Ilić, Miroslav Minić i Svetlana Koprivica govoriti o Audio lektirama i web prezentacijama književnosti.

Predstavljanje edicija Dobri Bošnjani i Dobra perla Izdavačke kuće Dobra knjiga biće održano u 15 časova, a u 16 časova promocija romana „Le sans pareille“ Milisava Savića na kojoj govore ćeu, uz njega, govoriti Nenad Šaponja.

Stvaralaštvo Mustafe Zvizdića predstaviće Ahmed Burić i Goran Samardžić, kao i sam autor od 17 časova, poslije čega će publika moći da isprati promociju knjige „Kultura nacije između krvi i tla“ Aleksandre Busnić-Đurić.

Četvrti dan II Internacionalnoga sajma knjiga u Podgorici biće zaključen promocijom časopisa Lichtungen na kojoj će učestvovati Hana Stojić, Jelena Knežević, Jovan Nikolaidis i Dragan Radulović.

Portal Analitika