Društvo

Za Ivu Bijelić: Humanitarni auto skup

U nedelju, 23. 10. 2016 godine, na parkingu Instituta dr Simo Milošević u Igalu, održaće se humanitarni auto skup „Looney Tuned“ sa namjerom da se skupi pomoć za sugrađanku Ivu Bjelić.
Za Ivu Bijelić: Humanitarni auto skup
Portal AnalitikaIzvor

Ideja ovog skupa je da se apeluje na građane da pomognu 11-godišnjoj djevojčici, kao što su to učinili mnogo puta prije. Sličan skup je bio organizovan i u februaru ove godine, kada se za tri dana provozalo rekordnih 150 automobila iz Crne Gore, ali i iz Hrvatske čiji su se vozači odazvali i ovoj akciji.

Ono što sve očekuje posetioce je dobro druženje , razmena ideja o „auto tjuningu“, kao i zanimljivi projekti rađeni u privatnim garažama, što obećava brojna unikatna vozila na samom skupu. Za sada, prijave su već prevazišle prošlogodišnju brojku, a vozila stižu ne samo iz naše zemlje već i iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Takođe, organizuje se i takmičenje za najlepše i najniže auto, kao i mnogim drugim disciplinama.

Sve posetioce će zabavljati DJ, a spreman je i koncert iznenađenja dok će posetioci na samom skupu moći da kupe i razne majice, naljepnice i brojni promotivni materijal. Početak je zakazan za 10 sati ujutro i trajaće sve dok poslednji automobil ne izađe sa skupa. Generalni sponzor skupa je opština Herceg Novi, Institut dr Simo Milošević,  a organizatori Budimir Bulajić i Stevan Kaluđerović, te Zorica Drakulić Vidaković koja konstantno pomaže u akcijama za malu Ivu, se nadaju što većoj posjeti.

Portal Analitika