Politika

Đukanović: Aprilski izbori u Tivtu najljepši uvod u predizbornu kampanju

Aprilski izbori u Tivtu bili su najljepši uvod u predizbornu kampanju za oktobarske izbore na državnom nivou, kazao je lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović tokom današnjeg sastanka sa rukovodstvom partije, članovima Opštinskog odbora, članovima Savjeta mladih DPS-a i partijskim aktivistima u Tivtu. Sva suština izbora 16. oktobra je u tome da biramo između daljeg razvoja i sveukupnog napretka Tivta i Crne Gore i stagnacije, odnosno povratka u prošlost, poručio je Đukanović.
Đukanović: Aprilski izbori u Tivtu najljepši uvod u predizbornu kampanju
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz DPS-a, Đukanović je podsjetio da je broj onih koji su podržali DPS na posljednjim opštinskim izborima skoro 65 odsto veći u odnosu na rezultat koji je ostvaren prije četiri godine, čime je ova partija osvojila apsolutnu vlast u ovoj značajnoj opštini.

Predsjednik DPS-a je istakao da razlog prosperiteta i uspjeha koji je Tivat u proteklim godinama ostvario leži u mudroj državnoj politici koju je vodila Demokratska partija socijalista i državno rukovodstvo, ali i u velikom radu ovdašnje lokalne uprave i svih onih koji su svojim radom stali iza vizije stvaranja prestižne turističke destinacije na ovom dijelu Jadrana.

 “Tivat se trenutno nalazi na globalnom tržištu, pa su samim tim pred nama još veći izazovi. Lokalna uprava mora biti još efikasnija, sposobnija i transparentnija nego druge opštine, a da će tako i biti apsolutno ne sumnjam”, rekao je Đukanović, naglašavajući kako investicije nijesu i ne mogu biti same sebi cilj, već one moraju doprinijeti boljim uslovima života svih građana, što je glavni zadatak, kako lokalne, tako i uprave na državnom nivou.

“Pritom, ne smijemo zaboraviti na rubne djelove tivatske opštine. U narednom periodu moramo biti fokusirani upravo na ove djelove Tivta, kako bi se svi djelovi grada ravnomjerno razvijali i pružili što bolji kvalitet života i što kvalitetnije sadržaje”, naglasio je Đukanović.

“Izbori koji su pred nama nose jednu ključnu poruku i sva je suština u tome da biramo između daljeg razvoja i sveukupnog napretka Tivta i Crne Gore i stagnacije, odnosno povratka u prošlost”, poručio je lider DPS-a.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Tivat Siniša Kusovac istakao je da je lokalna uprava u veoma kratkom vremenu postigla zavidne rezultate, a članovi, simpatizeri i glasači DPS-a u Tivtu jasno prepoznali šta je najbolji izbor za njih sada i ubuduće.

Kako je saopšteno iz DPS-a, sa ovog susreta poslate su jasne poruke o važnosti predstojećih izbora, ambicijama vlasti na lokalnom i državnom nivou, uz nadu da će građani prepoznati pravu vrijednost, te da će njihova podrška dovesti do još boljeg rezultata 16. oktobra.

Portal Analitika