Fjuri: Kokain mi pomaže kod depresije!

Osramoćeni svjetski profesionalni šampion u teškoj kategoriji, Tajson Fjuri u intervjuu za magazin „Roling Stons“ otkrio je da pati od ozbiljnih mentalnih problema i da se godinama bori sa depresijom.
Fjuri: Kokain mi pomaže kod depresije!
Portal AnalitikaIzvor

Upravo zato se, tvrdi latio kokaina i alkohola posljednjih mjeseci, to jest od kako je savladao Vladimira Klička i preuzeo mu šampionske pojaseve.

„Nekada sam, kao klinac obožavao boks, a sada ga mrzim! Pijem svaki dan, izlazim od petka do neđelje i uzimam kokain. Teško se nosim sa depresijom i jedini način koji mi pomaže je da se razvalim do besvijesti od akohola. Kažu da sam šizofrenik, bipolaran, a ja sam manično depresivan. Nadam se da će me neko ubiti prije nego što to sám uradim“ – surovo je iskren popularni Ciganski ratnik.

Fjuri pripada romskoj manjini u Engleskoj, poznatoj pod nazivom „travellers“, što bi u slobodno prevodu značilo čergari, nomadi. Široj javnosti su poznati prije svega po britanskom filmu „Sneč“ u kojem Bred Pit upravo igra romskog boksera. Naravno, kao i kod nas i tamo su „traveleri“ na društvenoj margini.

„Ja sam svjetski šampion, a dešava mi se da meni i mojoj porodici ne dozvole da uđemo u restoran. Kažu mi – dečko, travelerima je ovdje ulaz zabranjen“.

Portal Analitika