Crna hronika

Suprug od Obradović odbio da svjedoči

Aleksandar Petković juče je u podgoričkom Višem sudu iskoristio zakonsko pravo da ne svjedoči protiv nevjenčane supruge Milojke Obradović (49), optužene za šverc 50 kilograma skanka krajem marta ove godine. Proces vodi sudija Vladimir Novović. Novljanka Milojka Obradović uhapšena je 26. marta nakon što je u njenom automobilu ,,ford mondeo“ zaplijenjeno skoro 50 kilograma skanka. Nesvakidašnje hapšenje dogodilo se u blizini zgrade američke ambasade u Podgorici, u momentu kada je zbog ranjavanja službenika ZIKS-a bila napravljena blokada grada.
Suprug od Obradović odbio da svjedoči
Portal AnalitikaIzvor

Zbunjena brojnim vozilima pod rotacijom, Obradović je pomislila da je otkrivena i da će se izvući tako što će prijaviti krađu vozila.

 Obradović je prišla službenicima policije i rekla da joj je ukraden automobil, koji je bio parkiran u blizini KCCG i da ga je navodno našla na proširenju preko puta zgrade ambasade.

Policajcima je cijela priča bila nelogična, te su pozvali i obavijestili dežurnu službu Centra bezbjednosti. Inspektori su pretresli vozilo Obradović i pronašli su džak sa drogom. Suđenje se nastavlja 14. oktobra kada će sudu biti dostavljen izvod iz kaznene evidencije optužene.

Pobjeda

Portal Analitika