Politika

DF: Američki zvaničnici sastavljaju DPS, "Ključ" i SDP

Demokratski front (DF) nije iznenađen današnjim ,,otkrićem’’ o sastanku lidera koalicije ,,Ključ’’ i SDP sa pojedinim američkim zvaničnicima. Prije nekoliko dana smo upozorili da će doći do toga susreta i upoznali javnost i sa onim što će biti tema sastanka, a to je, prije svega, ulazak ,,Ključa’’ i SDP-a u koaliciju sa DPS-om, formiranje marionetske vlade, davanje imuniteta Đukanoviću od hapšenja, kao i da se o učlanjenju u NATO glasa u skupštini. Zato današnje ,,otkriće’’ nije nikakvo iznenađenje i zbog toga što neke partije koje su dio ,,Ključa’’ već sjede u vladi sa DPS-om - poručuju iz DF-a.
DF: Američki zvaničnici sastavljaju DPS, "Ključ" i SDP
Portal AnalitikaIzvor

Iz tog političkog saveza kažu da im podrška svakodnevno raste i da se nalaze na pobjedničkom putu, a da je DPS u velikom strahu i svjestan poraza, zbog čega, kako objašnjavaju, još jednom pokušava da podijeli opoziciju tražeći saveznike u ,,Ključu’’ i "namamljujući u koaliciju djelove toga političkog saveza".

Nakon ovoga otkrića, smatraju iz DF-a, izbor za opozicione birače je jasan.

- Oni koji žele da okončaju 27 godina pogubne vladavine Mila Đukanovića i DPS-a moraju glasati za DF. Kada mi pobijedimo, sastavićemo vladu sa prirodnim partnerima, koje niko sa strane ne može prisiliti i ucijeniti da uđu u postizbornu koaliciju sa DPS-om. Situacija nakon ovih otkrića je hitna, jer ako DPS bude imao samo jedan glas više od DF-a, oni će očigledno formirati vladu sa onima koji se ovih dana nude stranim diplomatama da bespogovorno izvrše njihove naloge i nastave neprirodnu koaliciju sa DPS, izuzev SDP-a kome bi, nakon dugo godina partnerstva sa DPS-om, to bilo potpuno prirodno stanje. Zato će svaki glas za DF biti odlučujući za promjene i sudbinu ove zemlje. Moramo učiniti da opet radi Crna Gora-  jedini način da to uradimo je vlada bez DPS-a – poručuju iz DF-a.

Portal Analitika