Region

Preminula majka ubijene pjevačice Jelene Marjanović

Zorica Krsmanović, majka ubijene pjevačice Jelene Marjanović, preminula je u 11 sati danas u svojoj kući u Borči nakon teške bolesti.
Preminula majka ubijene pjevačice Jelene Marjanović
Portal AnalitikaIzvor

Kako prenose tamošnji mediji tu informaciju je potvrdio Zoran Marjanović, muž ubijene pjevačice. ''Ne mogu da vjerujem šta se događa'' rekao je Zoran u suzama.

Ispred kuće Marjanovića u Borči ponovo je nastao muk. Zoran je sa bratom Milošem i njegovom djevojkom ušao u kuću, dok članovi Zoricine porodice pristižu kako bi izjavili saučešće, ali ne žele da komuniciraju sa medijima. Zorica se već dugo se borila s opakom bolešću, a neposredno prije ćerkinog ubistva završila je posljednji ciklus hemoterapije.

Zorica Krsmanović majka ubijene pjevačice Jelene Krsmanović zbog lošeg zdravstvenog stanja početkom septembra završila je u bolnici. Njoj je nedugo prije pjevačicine smrti dijagnoatikovan je rak grlića materice, a stanje joj se sve više pogoršavalo.

Smrt ćerke, veliki stresovi, nerazjašnjeno ubistvo uticali su na razvoj bolesti, pa se rak proširio i na druge organe. Zorica je u medijima često isticala da joj je posljednja želja da sazna ko je ubio njenu ćerku kako bi znala da li unuku Janu ostavlja u sigurnim rukama. Nažalost, to nije dočekala...

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila ove godine, dok je džogirala na nasipu u Crvenki. Dan kasnije pronađena je mrtva u kanalu, a na njenom tijelu nađeni su tragovi nasilja.

Ubica jedne od zvezda "Granda" još je na slobodi. Osim nekoliko neuspjelih najava da će počinilac zlodjela uskoro biti uhapšen, istraga o ubistvu tridesettrogodišnje Jelene nije dala mnogo novih informacija posljednjih mjeseci. (Izvor i foto: Blic)

Portal Analitika