Društvo

Sanirane brojne ulice u Podgorici

"Putevi" d.o.o. u prethodnom periodu završilii su radove na pripremi i asfaltiranju saobraćajnica na Koniku, i to u ulicama iza Izbjegličkog naselja, Spasoja Raspopovića, Jelice Mašković i Isidore Sekulić, saobraćajnice na Dajbabskom brdu i u Šušunji (Opština Golubovci), pripremi i asfaltiranju saobraćajnice u Opasanici (M.Z.Lijeva Rijeka), saobraćajnice u M.Z.Komani ukupne dužine 2 km, kao i radove na pripremi i asfaltiranju saobraćajnice u M.Z.Doljani - krak Ulice Iveze Vukova.
Sanirane brojne ulice u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Paralelno sa tim ekipe d.o.o. „Putevi“ su radile i na sanaciji udarnih rupa u ulicama: Koste Racina, Bora i Ramiza, Medunskoj, Novice Cerovića, VIII Crnogorske Brigade, naselje Perića Ivana Gorana Kovačića, Kosovskoj, Grahovačkoj, 1 maj, Plavskoj, Vardarskoj, Husinjskih Rudara, Beranskoj, Isidore Sekulić, Proleterskoj, Igmanskoj, IV jula, Branka Ćopića, Stara Zlatica, Karađorđevoj, 8 Marta, Ceklinskoj, Đečevića, Draču, Dahni, naselju kuće Rakića, zatim u M.Z.Trmanje, M.Z.Beri, M.Z.Komani i u Opštini Tuzi (Sukuruć, Vranj i Vuksanlekići).

"Putevi" Glavnog grada su u proteklom periodu izvodili i radovena ugradnji slivničkih rešetki atmosferske kanalizacije u ulicama: Zetskih Vladara, Đoka Miraševića, na Bul. Šarla de Gola, na starom putu Podgorica-Danilovgrad, i na Bul.Cetinjski put (krug Radoja Dakića), čišćenju zelene površine u Ulici Goce Delčeva kod O.Š. „Vladimir Nazor“, obilježavanju horizontalne signalizacije na području Glavnog grada u dijelu obilježavanja pješačkih prelaza i ostrva,  zaustavnih linija, punih i isprekidanih linija, jednosmjernih i dvosmjernih strelica, ugradnji zaštitno-ukrasnih stubića tipa na Bulevaru Serdara Jola Piletića, ugradnji usporivača brzine kretanja motornih vozila u ulicama: Goce Delčeva, Skoj-a, Đulje Jovanova, Dušana Duće Mugoše, zatim ugradnji vertikalne signalizacije u ulicama: Beogradskoj i Đulje Jovanova, kao i opravci saobraćajnih znakova na Bulevaru Josipa Broza Tita i hitnim intervencijama na području grada.

Portal Analitika