Zabava

Nakon razvoda prodaje stan za vrtoglavu sumu novca

Poznati glumac Džoni Dep, nakon razvoda sa Amber Herd, prodaje stan u Los Anđelesu za vrtoglavih 12,7 miliona dolara.
Nakon razvoda prodaje stan za vrtoglavu sumu novca
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako prenose mediji, stan ima pet nivoa penthausa, devet spavaćih soba i 14 kupatila. Nalazi se u zgradi od visokog arhitektonskog značaja, u centru Los Anđelesa.

Na krovu zgrade nalazi se Depov bazen, a na drugom - mjesto za uživanje među cvijećem i biljkama.

Stan je dekorisan bojama koje su u kontrastu sa crvenom - ljubičasta, nebo-plava, svjetlo-zelena, oker... Na zidovima su urađeni murali, a na pojedinima se nalaze i radovi živih boja brazilskih umjetnika Os Gemeos - braće blizanaca koji su svijetu postali poznati po specifičnim grafitima na zgradama, uglavnom velikih dimenzija.

Podovi su prekriveni marokanskim tepisima. Pošto je kupio stan, Dep se uselio u njega 2007. godine, a iselio se nedavno, piše Independent.

Stručnjaci iz agencija za promet nekretnina kažu da je penthaus kompleks pridobio ogromnu pažnju kad se u jedan dio uselio Dep. Stan je glumac kupio za ukupno 7,2 miliona dolara.

Dep nije samo odličan glumac i umjetnik, on je i pametan biznismen, navode iz agencije.

Razvod glumačkog para bio je, prije razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita, u centru pažnje svjetske javnosti. Tokom procesa, Herd je tvrdila da je Dep psihički i fizički maltretirao tokom braka, što glumac uporno negira.

Foto: Rojters

Portal Analitika