Politika

Novović: Građani ukazuju povjerenje onima koji nude konkretne projekte

“Mržnja kojom se građanima Crne Gore ovih dana obraćaju crnogorski opozicionari i pojedini mediji koji im u tome daju logističku podršku. Svakako, ta mržnja je nešto što možemo doživjeti kao konstantu ili čak i glavno oružje djelovanja crnogorske opozicije i koja je dominantno usmjerena na predsjednika Đukanovića, na Demokratsku partiju socijalista Crne Gore i na državu Crnu Goru”, saopštava Radule Novović, poslanički kandidat na listi „Sigurnim korakom DPS Milo Đukanović.
Novović: Građani ukazuju povjerenje onima koji nude konkretne projekte
Portal AnalitikaIzvor

Ono što ne možemo da čujemo od crnogorskih opozicionara jeste šta je to što oni konkretno nude našim građanima, dodaje Novović.

„ Kakve to projekte, predloge, dakle sve ono što čini život naš, svakodnevni. Čak se ne izjašnjavaju ni o nekim krupnim, ključnim pitanjima za budući razvoj ove države. Ono što možemo pročitati u njihovim proglasima kakav je na primjer program 707 mjera koji je uradio Demokratski front jeste samo spisak lijepih želja i praznih fraza koje opet ne nude ništa konkretno”, govori on.

Ovakvim politikama građani nikada nisu do sada, pa tako neće ni ovaj put ukazati povjerenje, misli on.

„Oni uvijek povjerenje ukazuju onima koji nude konkretne predloge, konkretne projekte, koji će ovu državu u najskorije vrijeme približiti zemljama članicama Evropske unije”, zaključuje Novović.

Portal Analitika