Turizam

Priznanja za TO Budva na novosadskom sajmu turizma

Turistička organizacija opštine Budva, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i lokalnim turističkim organizacijama, predstavila je svoju ponudu na 49. Međunarodnom sajmu turizma održanom u Novom Sadu od 29. septembra do 1. oktobra.
Priznanja za TO Budva na novosadskom sajmu turizma
Portal AnalitikaIzvor

Turistička organizacija opštine Budva osvojila je brojna priznanja i nagrade u različitim kategorijama: Za aktivnosti TO Budve, Za organizaciju manifestacija, kao i ostalih aktivnosti opštinske turističke organizacije, Za organizaciju manifestacije "Brodet fest 2016", Za doček Nove 2016. godine na trgu ispred Starog grada.

-Sajam turizma u Novom Sadu, čiji je Crna Gora zemlja partner već drugu godinu zaredom, od posebnog je značaja za nas budući da tržište Srbije predstavlja izuzetno važno tržište za Budvu i Crnu Goru i svakako, imajući u vidu tradicionalnu bliskost koja nas spaja, ove nagrade posebno se izdvajaju. Štand Crne Gore posjetio je izuzetno veliki broj građana Srbije i srpskih medija među kojima su bili: RTS, RTV Vojvodina, Večernje novosti, TV Most, Beta i brojni drugi- saopšteno je Portalu Analitika iz TO Budva. 

03tobudvanagrada
Portal Analitika