Politika

SDP: Građani Kotora ukazali na velike probleme

Aktivisti SDP-a su danas razgovarali sa građanima Dobrote u naselju Sv. Stasija, na platou ispred Aroma marketa i na Plagentima. Otvorena su mnoga vitalna pitanja važna za život Dobrote, kao što su komunalno uređenje mjesta i devastacija najvrednijeg prostora na obali.
SDP: Građani Kotora ukazali na velike probleme
Portal AnalitikaIzvor

Anketirani građani su potvrdili rezultate on-line ankete koju smo sproveli početkom ove sedmice sa ciljem da dobijemo što širi i što direktniji uvid u ključne probleme Dobrote.   

Građani naselja Plagenti su posebno ukazali na tri problema, i to dugogodišnji problem otpadnih voda, haos u saobraćaju na donjem putu uz obalu, kao i ometanje pristupa građanima pontama tokom sezone.

Građani naselja Sv. Stasija su posebno istakli pet problema koji se odnose na elementarne uslove za funkcionisanje svakodnevnog života, kao što je nedostatak apoteke, pošte, banke, ambulante i dječijeg vrtića.

''Jasno je akcentirana odgovornost DPS-a u Kotoru za ovakvo stanje nemara i zapušenosti. Građani posebno ističu odgovornost ovog lokalnog centra moći za urbanistički haos, posebno na obali u koju su upleteni tajkuni bliski DPS-u. SDP Kotora razumije upućene poruke građana Dobrote i ulaskom u novu lokalnu vlast će se energično zalagati za njihovo rješavanje u interesu građana'', zaključuje se u saopštenju SDP-a.

Portal Analitika