Politika

PzP: Medojević odbacuje laži iz kuhinje ANB-a i priprema tužbe protiv medija

Prljava kampanja odlazećeg režima protiv predsjednika Pokreta za promjene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF), Nebojše Medojevića, najbolji je pokazatelj stepena panike Demokratske partije socijalista (DPS) zbog sasvim izvjesnog suočavanja sa gubitkom vlasti i pravnom državom - poručuju iz PzP-a.
PzP: Medojević odbacuje laži iz kuhinje ANB-a i priprema tužbe protiv medija
Portal AnalitikaIzvor

Iz te stranke navode da Medojević sa idignacijom odbacuje sve klevete i laži koje mediji iz kuhinje ANB-a, plasiraju o njemu u vezi poslovnih transakcija koje je privatno preduzeće, čiji je on bio suvlsnik, imalo sa drugim pravnim licima 2008. godine. Predsjednik PzP-a je, objašnjavaju iz te partije, kao suvlasnik privatnog preduzeća bio predmet prevare od strane drugog pravnog lica, zbog čega se vodio sudski spor, koji je, kako tvrde oni, okončan pravosudnom presudom u korist Medojevića.

- Zbog čitavog niza grubih neistina, kleveta, uvreda, koji su na ovu temu objavljeni u režimskim medijima, predsjednik PzP-a će angažovati advokatski tim koji će pripremiti i predati tužbe nadležnim sudovima protiv svih medija i odgovornih lica u tim medijima - onih koji su učestvovali u ovoj prljavoj političkoj kampanji protiv jednog od lidera DF-a – poručuju iz PzP-a.

Podsjećamo da su Dnevne novine jutros objavile da je Medojević uložio 100.000 eura za kupovinu nekretnina u Draču u Albaniji, što, kažu, potvrđuje Sertifikat koji se može pronaći na Fejsbuku, a kojim se potvrđuje da je on novac dao Brahimu Bardiću iz Ulcinja.





Portal Analitika