Fudbal

WU17: Spisak za kvalifikacije u Grčkoj

Selektor ženske kadetske reprezentacije Crne Gore Derivš Hadžiomsanović objavio je spisak igračica za turnir preliminarne runde kvalifikacije za plasman na žensko U17 Evropsko prvenstvo.
WU17: Spisak za kvalifikacije u Grčkoj
Portal AnalitikaIzvor

Naše kadetkinje plasman u elitnu rundu takmičenja tražiće na turniru u Grčkoj, gdje će osim domaće selekcije, za protivnika imati kadetske reprezentacije Švedske i Malte.

- I pored toga što u ovom uzrastu nemamo regularno takmičenje uspjeli smo da formiramo selekciju. U tome su nam pomogli turniri koje je FSCG organizovao za djevojke koje su rođene 2000. i 2001. godine. Odradili smo kampove i odigrali dva UEFA razvojna turnira, ukupno šest prijateljskih utakmica u 2016. godini za uzrast kadetkinja. Mislimo da smo napravili dobru selekciju i da će tim biti konkurentan na turniru u Grčkoj, rekao je selektor Hadžiosmanović.

Na spisku se nalazi 18 igračica – golmani: Milica Knežević (Mladost 2015), Dragana Božović (Breznica); odbrana: Tamara Tošić, Slavica Miličić, Danka Topalović (Breznica), Marija Vukanić (Cveteks), Andrea Ivanović (Ekonomist), Kristina Medojević, Milena Perković (Mladost 2015); vezni red: Ilinka Roćen (Lovćen), Jovana Golović, Vasilisa Nikolić, Tamara Čogurić, Andrea Vučić (Ekonomist); napad: Anastasija Vujović (Lovćen),Jelena Vujadinović (Ekonomist), Kasandra Moračanin (Mladost 2015) i Dženita Ramčilović (Grashopers, Švajcarska).

Raspored utakmica
06.10.2016.         Grčka – Crna Gora 
08.10.2106.         Švedska – Crna Gora 
11.10.2016.         Crna Gora – Malta

Portal Analitika