Podgorica

PODGORIČARENJE: Pojedini građani autima i na Goricu

Nekoliko čitalaca ,,Pobjede“ juče se obratilo redakciji zbog problema saobraćaja na Gorici, u posljednjih nekoliko dana, zapravo od kada je otvoren kafić u avanturističkom parku ,,Gorica“.
PODGORIČARENJE: Pojedini građani autima i na Goricu
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode, neki građani do novootvorenog kafića na Gorici dolaze kolima, što remeti mir i tišinu ovog brda. Kada smo juče oko 14 sati posjetili to mjesto, na asfaltiranoj stazi ispred avanturističkog parka bili su parkirani automobil i motor. Radnici iz kafića su nam kazali da to nijesu vozila zaposlenih u parku.

Kako smo malo kasnije saznali od direktora avanturističkog parka Arka Pepića, od sjutra više neće biti moguće ući autom na Goricu, jer će kapije u podnožju brda biti zatvorene. Kako je objasnio, Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj je njihovoj firmi do 1. oktobra izdao rješenje da, zbog radova, mogu ulaziti kolima do objekta na Gorici, što koriste i neki građani. I načelnik Komunalne policije Goran Janković potvrdio nam je da će nakon isteka rješenja koje je Sekretarijat izdao avanturističkom parku, biti zabranjen ulazak motornim vozilima.

Portal Analitika