Društvo

VCG: Obavještajno-izviđačka četa najbolja na jesenjem sportskom prvenstvu

U kasarni „Milovan Šaranović“ u Danilovgradu danas je završeno dvodnevno Jesenje sportsko prvenstvo Vojske Crne Gore. Najbolji rezultat u ukupnom plasmanu ostvarila je Obavještajno-izviđačka četa, drugo mjesto sastav Mornarice, dok je na trećoj poziciji takmičenje završila ekipa Pješadijskog bataljona.
VCG: Obavještajno-izviđačka četa najbolja na jesenjem sportskom prvenstvu
Portal AnalitikaIzvor

Jesenje sportsko prvenstvo Vojske obuhvatilo je takmičenja u streljaštvu i futsalu.

Ekipa Vazduhoplovstva je osvojila pobjednički pehar u futsalu, jer je u finalnoj utakmici boljim izvođenjem penala savladala sastav Pješadijskog bataljona. Treće mjesto zauzeo je sastav Mornarice.

U streljaštvu, disciplina puška – pojedinačno, prvo mjesto osvojio je stariji vodnik Blagota Radović, drugo stariji vodnik Milutin Lukovac, dok je treći bio kapetan Miloš Gačević. U disciplini pištolj - pojedinačno najbolji je bio stariji vodnik Milutin Lukovac, drugo mjesto pripalo je Siniši Popoviću, dok je treće mjesto zauzeo desetar Marinko Ćalić.

U sveukupnom plasmanu u streljaštvu najbolji je bio sastav Logističkog bataljona, drugo mjesto zauzela je ekipa Obavještajno-izviđačke čete, a ekipa Ministarstva odbrane, Generalštaba i Centra za obuku ostvarila je treći rezultat.

Portal Analitika