Fudbal

Velikan italijanskog fudbala slavi 80. rođendan

Italija je prethodnih dana bila u znaku 40. rođendana Frančeska Totija. Danas rođendan slavi još jedan velikan italijanskog fudbala. Nije riječ o fudbalskom asu poput Totija, već o najuspješnijem predsjedniku u istoriji italijanskog fudbala. Milanov gazda Silvio Berluskoni je danas napunio 80 godina!
Velikan italijanskog fudbala slavi 80. rođendan
Portal AnalitikaIzvor

Poput Totija, i Don Silviju su stigle čestitke legendarnih asova poput Andrija Ševčenka i Rikarda Kake. I dok za Ševčenka i Kaku nije čudo što su javno čestitali rođendan italijanskom milijarderu čiji su miljenici, neke je izenandila čestitka Frančeska Totija.

“Dobar dan, predsjedniče. Želim da vam čestitam 80. rođendan. Ja sam tek na pola vašeg puta. Uvijek smo se dobro slagali i razumjeli jedan drugog. Šaljem vam zagrljaj i najljepše želje”, rekao je Toti u video poruci.

Iako nikada nije uspio da dovede Totija u Milan što mu je bila velika želja, Berluskoni je uvijek bio u dobrim odnosima sa ikonom Rome. Dok je bio premijer posjetio je Totija u bolnici poslije jedne teške povrede, često mu dijelio kompliemnte i pružao podršku.

Sa druge strane, Toti se nije libio da pruži političku podršku Berluskoniju i na izborima je bez pardona otkrivao da je glasao za Berluskonija.

MOzzartsport

Portal Analitika