Politika

Demokrate: Miliću, znamo se

Jedino što je tačno u vezi sa “istraživanjem” koalicije “Ključ” jeste i političkim laicima poznata činjenica da je Demokratska partija socijalista (DPS) u konstantnom padu i da ni na koji način neće biti u prilici da sastavi novu vlast nakon izbora 16. oktobra, jer je njihov rejting za najmanje jedan odsto manji od onog kojeg je saopštio Srđan Milić - saopštile su Demorkate.
Demokrate: Miliću, znamo se
Portal AnalitikaIzvor

Sve ostalo je, kažu iz te stranke, “friziranje Srđana Milića, u namjeri njegovog što boljeg pozicioniranja na političkoj sceni Crne Gore na račun Demokrata i kolega iz opozicije, kao i pokušaja izazivanja svađe u opoziciji”.

- Miliću, znamo se. Ovog puta ti to neće poći za rukom – poručuju Demokate.

Podsjećamo, Milić je sinoć na konvencii koalicije “Ključ” u Tuzima kazao da ta koalicija trenutno ima najveću podršku među opozicionim strankama i da ona iznosi 22,7 procenata. Prema njegovim riječima, istraživanje koje je sprovedeno za potrebe ove koalcije pokazuje da DPS trenutno ima podršku od 37,2 odsto ispitanika, DF 14,3, Demokratska Crna Gora 7,1, SDP 4,1, BS 2,8, SD 2,2 i Pozitivna 0,8 procenata.

Portal Analitika