Politika

DF: Za poklone neka ne brinu, biće ih nakon 16.oktobra

Demokratski front je uputio saopštenje kao odgovor na saopštenje DPS-a koje prenosimo u cjelosti.
DF: Za poklone neka ne brinu, biće ih nakon 16.oktobra
Portal AnalitikaIzvor

“Premijer  Milo Djukanović i njegova stranka imaju najmanje prava da povodom prikladnog poklona Marka Milačića prozivaju bilo koga za uličarsko ponašanje. Upravo je predsjednik DPS-a taj koji je prepoznat po uličarskim manirima, i po tome što je u politiku Crne Gore uveo kič, nekulturu, uvrede i brutalne laži koje i ovih dana svakodnevno plasira na račun DF-a. Uvredama i rječniku ulice je pribjegavao i u obračunu sa poslanicima, pa i onim najmlađima, kada niko iz DPS nije smio i nije htio da osudi takve istupe.

Upravo zbog takvog pristupa politici on još uvijek nije spreman da se izvini građanima za zlo koje im je nanio tokom 27 godina diktature. 

Nama je jasno da je DPS-u teško da prihvati činjenicu da će nakon 16. oktobra biti preseljeni u opoziciju, kao i da će veliki broj njihovih funkcionera odgovarati zbog kriminala, korupcije, pljačke i uništavanja Crne Gore.

 Dakle, za poklone neka ne brinu, biće ih nakon 16.oktobra. Samo što će darodavci biti službena i uniformisana lica.

Crna Gora nema vremena da čeka više ni jedan dan, svi moramo učestvovati u promjenama i doprinijeti - Da radi Crna Gora”, navodi se u saopštenju DF.

 

Portal Analitika