Ostalo

Ferari sa jačim bolidom u Maleziji

Iz Maranela, a pred trku u Sepangu stiže vijest u kojoj se kaže da će Ferari u Maleziji nastupiti s novim aerodinamičkim paketom.
Ferari sa jačim bolidom u Maleziji
Portal AnalitikaIzvor

”Mislim da bismo mogli imati solidne rezultate ako sve krene kako treba. Znamo da imamo jak paket. Na nekim trkama nijesmo postigli sve što smo mogli, dok je s druge strane neđe do greške dolazilo zbog nas, a neđe su se prosto dešavale nepredviđene stvari”, izjavio je Sebastijan Fetel, i nastavio da razjašnjava misterioznu najavu Ferarija da će u Maleziji sve biti puno bolje nego inače.

“Svakako se do sada nije završavalo onako kako smo željeli, i nijesmo tamo đe bimso željeli. Mislim da vjerujemo u sebe. Svakako nijesmo tamo đe bismo željeli da budemo. Na stazama kao što je ona u Singapuru bi generalno trebalo da budemo bolji. Očekivali smo da budemo konkurentni, a onda tu je uvijek i šansa za pobjedu ili borbu za podijum. Nažalost nije ispalo sve dobro po nas. Ali imamo samopouzdanja. Ovdje smo da se borimo, i to ćemo i raditi”, zaključio je Fetel vječitu ovosezonsku priču o Feariju i novim stranicama u 2016. godini.

Portal Analitika