Društvo

Montenegro Airlines ponovo Brend lider regiona

Delegacija Montenegro Airlinesa, koju predvodi predsjednica Odbora direktora Daliborka Pejović, učestvovala je u radu 6. Biznis konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2016“, koja se održava u Beogradu.
Montenegro Airlines ponovo Brend lider regiona
Portal AnalitikaIzvor

Kao jedan od učesnika panela, Pejović je izjavila da ekonomski rast za prostor Jugoistočne Evrope koji očekuje sve zemlje regiona dočekujemo sa mnogo izazova: u pogledu uspostavljanja i kreiranja jedinstvenog turističkog proizvoda, objedinjenog marketinškog nastupa i promocije, adekvatne infrastrukture, dostupnosti i kvalitetnih ljudskih resursa koji treba da garantuju kvalitetnu i sofisticiranu uslugu. S obzirom na saobraćajna ograničenja, Montenegro Airlines je spreman da svoje resurse stavi u funkciju objedinjavanja prostora zemalja ovog regiona i time doprinese ukupnom turističkom prometu.

- Primjer Crne Gore koja je uspjela da decentralizuje svoju ponudu uz podršku našeg avio-prevoznika može biti dobar primjer za sve ostale zemlje koje u međusobnim odnosima treba da iskoriste sve svoje prednosti: kulturološke, vjerske, prirodne, saobraćajne, trudeći se da sačuvaju sigurnost i političku stabilnost kao dominantni opredjeljujući faktor svakog putnika“ – istakla je Pejović.

U okviru konferencije, crnogorskoj nacionalnoj avio-kompaniji, još jednom je uručena nagrada Brand Leader. U ime Montenegro Airlinesa nagradu je primila Pejović. Priznanje je dodijeljeno na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumijevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda i dodijeljuje se devet godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapredjuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkuretnog turističkog imidža regiona.

ma2
Portal Analitika