Fudbal

Tevez šokirao javnost u Argentini

Karlos Tevez je šokirao javnost u Argentini, pošto je objavio da bi mogao da prekine fudbalsku karijeru krajem ove godine.
Tevez šokirao javnost u Argentini
Portal AnalitikaIzvor

Prvotimac Boke Juniors i bivši igrač Mančester junajteda, Mančester Sitija i Juventusa, izrazo je nezadovoljstvo zbog brojnih dešavanja u argentinskom prvenstvu, uključujući i spoljni pritisak na Boku i njega samog.

To se prije svega odnosi na medije, koji su ga žestoko osudili zbog vrijeđanja sudije Žermena Delfina na utakmici sa Lanusom u Kupu Argentine, zbog čega je zaradio tri meče suspenzije.

"Uživam u fudbalu, ali ne i u onome što ga okružuje. U Evropi znate sa kim će te igrati šest mjeseci u naprijed, a ovdje u poneđeljak saznate ko će vam biti rival u petak. Postoji mogućnost da se povučem na kraju godine, razmišljam o tome", kaže Tevez.

Tevez ima 32 godine, a za selekciju Argentine je zabilježio 76 nastupa. U rodnu zemlju i matični klub vratio se u junu 2015. godine, nakon dvije fenomenalne sezone u Juventusu, ipak, čini se da to nije bio najbolji potez za njegovu karijeru.

Mozzartsport

Portal Analitika