Abiznis

Osvojite Staropramen pivsku sofu

Inspirisan željama potrošača, Staropramen je kreirao unikatnu pivsku sofu, koja može biti vaša, saopšteno je Portalu Analitika iz nikšićke Pivare Trebjesa.
Osvojite Staropramen pivsku sofu
Portal AnalitikaIzvor

- Staropramen, najpoznatije češko  pivo  na  svijetu, lansirao je kampanju koja će oduševiti pivopije i o kojoj će se, sasvim sigurno, dugo pričati. San svakog istinskog pivopije – da ne mora da ustaje iz sofe do frižidera po pivo, Staropramen će pretočiti u stvarnost.

Staropramen sofa posjeduje niz dodataka koji je čine jedinstvenom za životni prostor. Pored toga što zadržava udobnost klasičnog trosjeda, ona ima i brojne dodatke koji su korisnicima na dohvat ruke.

Ova jedinstvena sofa sadrži ugrađeni frižider u koji možete staviti čak 14 boca Staropramen piva, opremljena je utičnicama za punjače, bluetooth zvučnikom, policama za knjige i časopise. Staropramen sofa je nešto što morate imati, jer omogućava da se u potpunosti prepustite uživanju sa svojim prijateljima - ističe se u saopštenju Pivare Trebjesa. 

staroprameninside

Potrošači u Crnoj Gori mogu osvojiti ovaj jedinstveni komad namještaja - potrebno je da podijele fotografiju i opis svog omiljenog kutka gdje uživaju uz Staropramen pivo.

sofastvari 
 - Unikatna   pivska   sofa   će   otići   na   kućnu   adresu najboljeg učesnika, čiju će  fotografiju po završetku   konkursa  odabrati stručni žiri. Sve prijavljene fotografije imaju i šansu da jednom sedmično, tokom konkursa, osvoje paket piva. Ne propustite priliku da prava pivska sofa postane upravo vaš kutak za uživanje- precizirano je u saopštenju.

Više informacija i prijava za konkurs dostupni su na sajtu: http://staropramensofa.com/mne/contest 

Portal Analitika