Politika

Milašević: Pozitivna kampanja je izraz naše snage

''Nemamo namjeru da trošimo vrijeme i energiju na napade na druge partije i izborne liste. Od nas nećete čuti lične prozivke, optužbe i uvrede. Tu vrstu "politike" prepuštamo drugima. Cdu i učestvuje na izborima samostalno, sa unaprijed pripremljenim programom koji nudi građanima Budve, nudeći istima prijedloge i rješenja, a ne prozivke, uvrede i zlonamjerne konstatacije. To su građani Budve i prepoznali, zbog čega nam podrška raste iz dana u dan'', navodi se u saopštenju Predrag Milašević, član Predsjedništva Cdu i kandidat za odbornika.
Milašević: Pozitivna kampanja je izraz naše snage
Portal AnalitikaIzvor

Prema njegovim riječima iz Cdu-a su spremni da odgovore na sve neprincipijelne i nekorektne napade.

''Naravno, s druge strane, spremno ćemo odgovoriti na sve neprincipijelne i nekorektne napade, kao što smo već imali priliku da učinimo. Pritom, jedan odgovor je dovoljan, jer nema potrebe da političku utakmicu pretvaramo u prepucavanje.
Na to nas obavezuje podrška građana Budve, koji su prepoznali da naš Program sanacije i obnove Budve nudi konkretne odgovore na probleme sa kojima se suočava naša opština'', ističe se u saopštenju.

On dodaje da njihova politička snaga dodatno obavezuje na ozbiljnost i konstruktivnost.

''To je i izraz naše političke snage, koja je dodatno obavezuje na ozbiljnost i konstruktivnost. Pred nama su teški zadaci i obaveze revitalizacije, obnove i razvoja Budve, što iziskuje pozitivne političke ideje i konkretne programe. Tu prozivke i politikanstvo ne pomažu. Zato ne očekujte da izborna lista "Cdu: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević" učestvuje u bespotrebnim I neprimjerenim  raspravama. To nije, niti će biti naš manir'', kazao je on.

Prema njegovim riječima u interesu su samo odgovori na konkretne probleme.

''Depolitizacija lokalne uprave, izrada Imovinske karte Opštine, revizija detaljnih urbanističkih planova, sređivanje stanja u javnim preduzećima, uređenje Budve kao turističke destinacije, upravljanje tom destinacijom na stručni i efikasni način, eliminacija vašarskog turizma, haosa i buke u Starom gradu, očuvanje i razvoj gradske luke, podrška mladima, modernizacija vrtića i škola, razvoj timskih sportova u Budvi, obnova gradske muzike, muzičke škole, obnovljena koncepcija festivala Grad Teatar ... Želimo i da pomognemo obnovu gradskih službi i servisa u Petrovcu, kao i da unaprijedimo život u svim naseljima i u našim selima. A nadasve da 17. oktobra, nakon završenih izbora ipak ostanemo ponosni na kampanju koju smo vodili, u kojoj nikoga nijesmo uvrijedili, lažno optužili ili bilo što drugo, što radi većina ušesnika na izborima. Ponosni smo na to što mislim da smo jedini na izborima u Budvi koji vode pozitivnu kampanju'', istakao je Milašević.

''Sve su to planovi i obaveze koje iziskuju predani i ozbiljni rad. Našu konstruktivnu politiku ćemo nastaviti i pošto preuzmemo vlast i odgovornost za obnovu i razvoj Budve. To je obećanje koje spremno dajemo svim građanima naše opštine. Oni to od nas očekuju i zahtijevaju'', zaključne su riječi Predraga Milaševića, člana Predsjedništva Cdu i kandidat za odbornika.

Portal Analitika