Crna hronika

Golubović: Tužiću državu jer sam nezakonito uhapšen

Inspektor Đoka Golubović, koji je pravosnažno oslobođen optužbi da je montirao ,,seks-aferu“ bivšem ministru unutrašnjih poslova Rašku Konjeviću, kazao je za Pobjedu da će tužiti državu jer je nezakonito uhapšen i dva puta suspendovan sa posla.
Golubović: Tužiću državu jer sam nezakonito uhapšen
Portal AnalitikaIzvor

''Podnijeću tužbu zbog nazakonite suspenzije, a tužiću i službenike policije koji su me nezakonito sprovodili kod sudije za istrage u Kotor. Tužiću i službenike koji su učestvovali u donošenju rješenja o suspenziji, koje je poništeno 20. maja ove godine od komisije za žalbu'' naglasio je Golubović. On je dodao i da su ga ,,službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Drago Spičanović i Miloš Vukčević nezakonito suspendovali“.

''Očekivao sam pravosnažnost prvostepene presude jer u mojim radnjama nije bilo elemenata zloupotrebe službenog položaja, niti bilo kod drugog krivičnog djela. Uhapšen sam nezakonito, gdje su tokom trajanja krivičnog postupka prekršena dva načela Evropske komisije za zaštitu ljudskih prava. Ponižavan sam od strane službenika policije Jokića i Milikića, a 11. septembra su me vezanog vozili kroz tunel Vrmac suprotnom kolovoznom trakom pod rotacijom i sirenama'' naveo je Golubović. (Pobjeda).

Portal Analitika