Politika

RTCG: Izvinjenje DPS-u

Savjet RTCG danas je razmatrao prigovor DPS-a povodom incidenta koji se desio tokom sinoćnje predizborne TV debate, kada je predstavnik Demokratskog fronta, Marko Milačić, uručio predstavnici DPS-a, Marti Šćepanović, lisice za lidera te stranke.
RTCG: Izvinjenje DPS-u
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Savjeta RTCG Vladimir Pavićević je, u pismu upućenom političkom direktoru DPS-a Tarzanu Miloševiću, saopštio da je "poštujući slobodu izražavanja svih političkih subjekata u Crnoj Gori, RTCG takođe u obavezi da zaštiti ugled, dostojanstvo i bezbjednost svih predstavnika izbornih lista koje učestvuju u predizbornoj kampanji".

"U vezi s tim, u ime Savjeta RTCG upućujem izvinjenje predstavnici vaše partije, g-đi Marti Šćepanović, zbog neprijatnosti koju je doživjela tokom emisije "DEBATA". Nadamo se da je javnost Crne Gore prepoznala da RTCG ni na koji način nije doprinijela neprijatnoj situaciji koja se desila u navedenoj emisiji. RTCG će uložiti napor da svi učesnici u emisijama ovog tipa poštuju pravila i neće dozvoliti zloupotrebu medijskog prostora Javnog servisa", naglasio je Pavićević u pismu.

rtcg

Portal Analitika