Crna hronika

UP: Milorad Tamburić nije ubijen

Na osnovu naknadno utvrđenih činjenica, ispostavilo se da u događaju zavedenom 03. februara 2014. godine, koji se, shodno izjašnjenju nadležnog tužioca, do sada vodio kao ubistvo po nepoznatom izvšiocu, počinjeno na štetu Milorada Tamburića u Tivtu, nema sumnje da je izvršeno ni to ni bilo koje drugo krivično djelo čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, odnosno utvrđeno je da se radi o zadesnoj smrti ovog lica, saopšteno je iz Uprave policije MUP-a.
UP: Milorad Tamburić nije ubijen
Portal AnalitikaIzvor

O tome je Odjeljenje bezbjednosti Tivat, 21. septembra 2016. godine, aktom obavijestio nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon pribavljanja novih činjenica iz sudsko – medicinske oblasti a na osnovu kojih je sada utvrđeno da smrt ovog lica nije nastupila nasilnim putem.

"Nadležni tužilac je stoga obavijestio OB Tivat da je odbacio krivičnu prijavu koju su, 14. februara 2014. godine, zbog krivičnog djela ubistvo, protiv nepoznatog izvršioca ovom tužiocu podnijeli policijski službenici ovog Odjeljenja bezbjednosti", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika