Abiznis

I&F McCann Grupa najuspešnija agencijska mreža na reviji BalCannes

Na regionalnoj reviji najboljih kampanja BalCannes agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe imale su najviše radova, čak šest u 25 najboljih projekata. Žiri novinara po prvi put dodelio je nagradu za Najbolji projekat kampanji Lav kokice agencije McCann Beograd.
I&F McCann Grupa najuspešnija agencijska mreža na reviji BalCannes
Portal AnalitikaIzvor

"Nagrada za našu kampanju Lav kokice je nagrada za inovativnu kreativnost, za poigravanje medijima i svojevrsni komunikacioni eksperiment koji ne srećemo često u svakodnevnoj praksi.“ kaže Jana Savić Rastovac, kreativna direktorka agencije McCann Beograd i dodaje: „U naš kreativni proizvod, kesu Lav kokica, stalo je gotovo sve: direktna komunikacija sa potrošačem, PR saopštenje, promocija na mjestu prodaje i poziv da se proizvod proba. Ovo je nagrada za nastojanje naše agencije da se granice poznatog istražuju i da se za naše klijente osmišljavaju novi i hrabriji način i komunikacije."

UM Beograd jedina je medijska agencija čija kampanja Coca – Cola Simply Tastly App  je izabrana u 25 najboljihkampanja.

“Tastly kampanja je ostvarila izvanredne rezultate zato što smo razumeli momente koji su ključni za potrošače, medije, pri čemu smo stalno merili i pratili učinak.” ističe Biljana Kolaković, regionalna direktorka agencije UM i dodaje: “Ova kampanja najbolji je primer integracije podataka i tehnologije u svrhu postizanja rezultata. Ponosni smo na našu dugogodišnju saradnju sa kompanijom Coca-Cola sa kojoj iz godine u godinu kreiramo uspešne kampanje.”

Pored oved vije, u top 25 najboljih kampanja izabrane su i kampanje agencija McCann Zagreb / Fahrenheit i McCann Skopje koje posluju u okviru I&F McCann Grupe.

Na ovogodišnjemBalCannes-u, regionalnoj reviji reklamnih kampanja koja se održava u okviru Weekend Media Festivala u Rovinju, učestvovalo je rekordnih 57 agencija iz pet zemalja regiona jugoistočne Evrope.

foto: studio Pixcell  

Portal Analitika