Politika

SDP Kotor: Anketa za građane Dobrote

Od srijede, 28. septembra SDP Kotor će na svojoj Facebook stranici pokrenuti anketu u vezi ključnih problema Dobrote. Pozivamo građane Dobrote da se uključe u anketu.
SDP Kotor: Anketa za građane Dobrote
Portal AnalitikaIzvor

-Očekujemo da otvorite našu Facebook stranicu SDP Kotor, na kojoj su pripremljene dvije ankete i to jedna koja se odnosi na naselje Sv. Stasija i druga, koja se odnosi na Dobrotu u cjelini.  Očekujemo da odgovorite na postavljena pitanja, kao i da date primjedbe i sugestije. Vaša mišljenja i stavovi će nam koristiti u osmišljavanju buduće politike razvoja naselja Sv. Stasija I Dobrote u cjelini. Isto tako, pozivamo vas da posjetite aktiviste SDP Kotor u kancelariji u Starom gradu br.329, iza hotela Vardar-ističe se u saopštenju SDP-a Kotor.

Aktivisti SDP-a će u subotu, 1.oktobra, na dvije lokacije i to pored marketa Aroma u naselju SV. Stasije, kao i pored Robne kuće u Dobroti, od 8:00 do 12:00,  sa građanima direktno razgovarati  o problemima Dobrote.

-Pitaćemo vas o komunalnom uređenju mjesta,  potrebama stanovnika na Sv. Stasiju,  vodosnabdijevanju,regulaciji otpadnih voda,  devastaciji prostora i dr.  Zajedno ćemo napraviti predloge rješenja i odrediti prioritete, da Dobrotu vratimo građanima. Istog dana, na štandovima, prikupljaćemo I potpies za spas Luke Kotor, da ne padne u ruke tajkuna. Građani Dobrote, pružite podršku Listi SDP-a za odbornike, sa rednim brojem 7, sa primarijusom dr. Ivanom Ilićem na čelu, jer smo mi garanti promjena, u  interesu vaše djece- navedeno je u saopštenju. 

Portal Analitika