Turizam

Radulović sjutra o inovacijama u turističkoj ponudi na konferenciji u Beogradu

Predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja I suvlasnik hotelske grupe Montenegro stars Žarko Radulović učestvovaće sjutra u Beogradu, na panelu „Inovativnost hotelsko – ugostiteljske ponude Regiona“. To je jedna od tema koja će u okviru 6.- te ministarske konferencije: „Turističko tržište Jugoistočne Evrope-SEET 2016“,okupiti preko 50 najuspješnijih turističkih privrednika ovog dijela svijeta.
Radulović sjutra o inovacijama u turističkoj ponudi na konferenciji u Beogradu
Portal AnalitikaIzvor

Skup će otvoriti Rasim Ljajić poptredsjednik Vlade i Ministar trgovine , turizma i telekomunikacija Srbije sa kolegama iz regiona, ministrima turizma iz Crne Gore, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Albanije: Branimirom Gvozdenovićem, Predragom Gluhakovićem, Editom Đapo i Milvom Ekonomi.

Čelnici turističke privrede se već šest godina okupljaju na konferenciji u Beogradu,  kako bi unaprijedili ponudu i promociju turističkog proizvoda koji Jugoistočne države plasiraju na Evropskom i svjetskom tržištu. Radulović će kao prošlogodišnji dobitnik nagrade za najuticajniju ličnost regiona u turizmu 2015. ( Brand Leader Award 2015”) dodijeliti to priznanje ovogodišnjem dobitniku.

“ I ovaj skup je pokušaj da udružimo regionalnu energiju i profesionalnim ugledom doprinesemo kontinuiranom unaprjeđenju regionalnog turističkog proizvoda, kreiramo atraktivan ambijent za ulaganje kako bismo u sve jačoj tržišnoj utakmici izborili svoje mjesto među turističkim velesilama, što je i najveći izazov za sve nas koji radimo u turizmu “, kaže Radulović uoči sjutrašnje konferencije.

Skup pod  pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije organizuje Mass Media International iz Beograda.

Portal Analitika