Politika

SDP primio delegaciju Unije mladih evropskih federalista Njemačke

Potpredsjednica Socijaldemokratske partije Crne Gore i predsjednica Foruma žena Socijaldemokratske partije Crne Gore Mirel Radić Ljubisavljević i predsjednik Foruma mladih Socijaldemokratske Partije Vedad Kurpejović primili su danas delegaciju Unije mladih evropske federalista Njemačke koju je predvodio Fritjorf Rindemran.
SDP primio delegaciju Unije mladih evropskih federalista Njemačke
Portal AnalitikaIzvor

Potpredsjednica Socijaldemokratske partije Crne Gore Mirel Radić Ljubisavljević upoznala je delegaciju Unije mladih evropskih federalista o političkoj sceni Crne Gore. Ona im je poručila da je  postojeći sistem potrebno izmjeniti, sa ciljem jačanja vladavine prava i demokratskih principa. Ona je istakla da je sistem vladanja u Crnoj Gori zreo za mirnu tranziciju vlasti. 

Predsjednik Foruma mladih SDP Crne Gore Vedad Kurpejović je poželio dobrodošlicu i iskazao zadovoljstvo zbog uspostavljene saradnje između FM SDP i Unije mladih evropskih federalista Njemačke. Istakao je osnovne probleme Crne Gore koji uključuju položaj mladih u društvu. On je predložio sistem buduće saradnje zarad stvaranja boljih mogućnosti za položaj mladih u Crnoj Gori. 

Predstavnici Unije Mladih federalista  pokazali su interesovanje za buduću saradnju, i istakli zadovoljstvo zbog posjete Socijaldemokratskoj partiji Crne Gore. 

Portal Analitika