Politika

Darko Pajović: Hoćemo da nadmašimo izborni uspjeh iz 2012. godine

Predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović uvjeren je da će njegova stranka ostvariti dobar rezultat na parlamentarnim izborima 16. oktobra. On je u intervjuu za Pobjedu iznio procjenu da Pozitivnu trenutno podržava pet do šest posto birača.
Darko Pajović: Hoćemo da nadmašimo izborni uspjeh iz 2012. godine
Portal AnalitikaIzvor

Nosilac liste Pozitivne i predsjednik crnogorskog parlamenta kazao je Pobjedi da je prednost njegove stranke u odnosu na političku konkurenciju u tome što žele ozbiljan ekonomski zaokret koji će se sprovesti sa pozicija vlasti, za razliku od, kako je kazao, fiktivnih ekonomskih promjena koje nudi retrogradna opozicija.

- Ekonomski zaokret i svaka ozbiljna društvena promjena ne obavlja se pričom iz debele opozicione hladovine - kazao je Pajović.

POBJEDA: Pozitivna samostalno izlazi na parlamentarne izbore. Kakav razultat očekujete?

PAJOVIĆ: Na osnovu svih informacija kojima raspolažemo rezultat će biti dobar. Naša procjena je da imamo trenutno između pet i šest posto glasova, što je nešto manje u odnosu na 2012. godinu. Radimo na tome da intenzivnom i iskrenom kampanjom ojačamo podršku koju dobijamo od građana i ostvarimo još bolji rezultat. Cilj je da nadmašimo izborni uspjeh iz 2012. godine

(opširnije u Pobjedi)

Portal Analitika