Politika

Andrija Nikolić: Samo birači odlučuju

Niko vas ne može inaugurisati na jedno odgovorno mjesto u društvenoj zajednici osim biračka javnost, poručio je kandidat za poslanika DPS-a Andrija Nikolić, komentarišući redosljed na zbirnoj listi za predstojeće izbore.
Andrija Nikolić: Samo birači odlučuju
Portal AnalitikaIzvor

U DPS-u smatraju da redni broj na listi neće imati uticaj na odluku birača. Crnogorski građanin je mudar i uvijek je donosio mudre odluke u prelomnim trenucima, koji su bili značajni za Crnu Goru. Nemam nikakvu dilemu da će tako biti i ovoga puta, poručio je nakon žrijeba kandidat za poslanika DPS-a Andrija Nikolić.

– Ko želi da traži simboliku u brojevima uvijek je može naći, međutim mnogo je važnije znati da vas niko ne može inaugurisati na jedno odgovorno mjesto u društvenoj zajednici osim biračka javnost - kazao je Nikolić.

On smatra da je veoma bitna i politička kultura sa kojom će se učesnici izbora predstaviti javnosti.

– Volio bih da pošaljem apel svim učesnicima izborne trke da se u ovoj izbornoj kampanji ponašaju dostojanstveno na nivou demokratske kulture, jer to mnogo više govori o nama, nego političke poruke koje šaljemo u ovoj kampanji. Ovi izbori su nadam se, i posljednji na kojima se provjerava referendumska volja birača, izbori na kojima se provjerava proevropski kurs Crne Gore. Sve drugo vodi nas u nesigurno i nepoznato - zaključio je Nikolić.

PinkM

Portal Analitika