Politika

Liberali u Kotoru započeli kampanju

Liberali su danas u Kotoru započeli kampanju „Bokeški, crnogorski, evropski- Kotor može bolje, Andrija Pura Popović“, saopšteno je iz LP.
Liberali u Kotoru započeli kampanju
Portal AnalitikaIzvor

Kandidati za odbornike ali i nosilac liste Andrija Popović upoznali su građane sa programom za bolji Kotor.

“Sedam mjera koje sadrži program detaljno uređuju oblast gradske infrastrukture, lokalne samouprave, privrede, prostornog planiranja, zaštite kulturne baštine i ekologije, bezbijednosti u gradu ali i obrazovanja, zdravstva i sporta u Kotoru. Osnova liberalnog programa jeste decentralizovana država sa snažnom lokalnom upravom koja će u saradnji sa građanima neposredno donositi najbolje odluke. Iako su liberali u proteklim godinama sa pozicije vlasti uložili mnogo truda da Kotor bude mjesto za dostojanstven i kvalitetan život, vjerujemo da uvijek može bolje. Zato naziv liste i jeste „Kotor može bolje!“, navodi se u saopštenju.

Bogat muzički program ispred gradskih zidina Kotra zainteresovao je mnoge građane koji su razgovarali sa kandidatom za kotorskog gradonačelnika Andrijom Popovićem. Kampanju su podržali i Mladi Liberali sa predsjednikom Mladih na čelu, koji nude i poseban program za razvoj omladinske politike.

Portal Analitika