Fudbal

VIDEO: Junajted za 20 minuta razbio Lester!

Ekipa Mančester Junajteda je na otvaranju šestog kola Premijer lige ubjedljivo savladala Lester Siti – 4:1 (4:0).
VIDEO: Junajted za 20 minuta razbio Lester!
Portal AnalitikaIzvor

'Crveni đavoli' su, poslije trijumfa nad Nortempton Taunom u Liga Kupu, kojim su prekinuli seriju od tri poraza, zabilježili drugi uzastopni trijumf, dok su 'Lisice' pretrpjele treći poraz u sezoni.

U uvodnih dvadeset minuta igre nije bilo previše uzbuđenja, ni pravih šansi, ali je tim Žozea Murinja onda odigrao furiozno do poluvremena i riješio pitanje pobjednika.

Počelo je u 22. minutu kada je Blind centrirao, a Smoling sjajno skočio i zatresao mrežu. Ne slučajno, jer se vidjelo da je Murinjo našao slabu tačku u Ranijerijevim prekidima i kretnje domaćih fudbalera su bile neshvatljive za Lisice. Potom je Mata krunisao sjajnu akciju sa Pogbom i Marsijalom i pokazao da mora da ima mjesta u startnih 11 koliko god Murinju bilo teško da to prizna.

U 40. minutu je već bilo 3:0. Opet korner sa lijeve strane, ali ovog puta nije bio centrašut Blinda već majstorska akcija Holanđanina i Mate koju je Rašford krunisao golom. Totalni nokaut je uslijedio u 42. minutu kada je Pogba postigao dugo čekani prvenac poslije još jednog kornera Blinda. Eurogol rezerviste Greja je samo ublažio poraz Lestera.


Portal Analitika