Fudbal

Murinjo ozbiljno prijetio Vengeru: Razbiću ti glavu!

Žoze Murinjo ne prestaje da intrigira svjetsku javnost, ovaj put je to učinio zahvaljujući novinaru Robu Bizliju, koji je otkrio detalje njegovih sukoba sa Arsenom Vengerom, prenose sportski portali.
Murinjo ozbiljno prijetio Vengeru: Razbiću ti glavu!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Bizli je često komunicirao sa "Posebnim", telefonski, mejlovima i porukama, a dio toga se našlo u novoj knjizi, koja će dočarati kakva je zapravo ličnost ekscentrični Portugalac.

Ostrvljanima su naročito "pikantni" detalji sukoba sa Arsenom Vengerom, menadžerom Arsenala, prema kome je Murinjo redovno upućivao otrovne strelice.

Nikako im nije uspijevalo da prikriju netrpeljivost u prethodna dva mandata Murinja u Čelsiju, nema sumnje ni da će biti zanimljivo kada se budu srijetali u duelima Arsenala i Mančester junajteda, koji Žoze trenutno vodi.

Sve je dobilo dodatnu težinu kada je Venger govorio o transferu Huana Mate iz Čelsija u Junajted, zatim i o tome kako se Murinjo plaši neuspjeha.

josebook

Žoze nije ostao dužan, namijenio je Vengeru titulu "majstora za neuspjehe", zatim je i poslao poruku Bizliju: Ma, naći ću ga jednog dana van fudbalskog terena, i razbiću mu glavu!

U prvom sljedećem susretu, Čelsi je pobijedio Arsenal sa 6:0, a posebno se pamti susret iz oktobra 2014, kad su "plavci" opet bili bolji (2:0).

"Venger je tražio crveni, gurao je arbitra u moj dio prostora. Kad sam mu rekao da se vrati, odgurnuo me je, pa sam mu poručio da ću ga naći na ulici", detalj je Žozeove prijetnje Francuzu.

Tu nije kraj - Žoze je Bizliju rekao i kako mu je igrač Arsenala poslao SMS i otkrio da taktiku spremaju igrači. Mnogo toga novog tek će se saznati o kontroverznom stručnjaku poslije 29. septembra, kada će knjiga biti objavljena.

Foto: Getty Images

Portal Analitika