Politika

DF snima spot i u Crnoj Gori?

Predizborna kampanja Demokratskog fronta privukla je veliku pažnju javnosti Crne Gore, sa snimljenim video materijalnom od kojeg bez dobrog ''add blockera'' ne možemo pobjeći.
DF snima spot i u Crnoj Gori?
Portal AnalitikaIzvor

''Afera sporni sadržaj'' i zabranjene parole ''lopovska družina'' su teme koje su sada za nama, zamijenjene kritikama upućenim DF-u jer su spotovi snimani u Srbiji. Sporna situacija se vezivala za parolu kampanje ''Da radi Crna Gora'' jer su za spremljene video materijale platili glumce iz Srbije. Izgleda da iz fronta reaguju na kritike javnosti te su objavili oglas u kojem traže kadrove za novi predizborni spot.

''U okviru predizborne kampanje prepoznate kao najkvalitetniji produkcijski format u istoriji političkog marketinga u Crnoj Gori, Demokratski front poziva sve zainteresovane glumce komičare, talentovane amatere i profesionalce koji bi svojim učešćem doprinijeli kreativnom dijelu kampanje. Ako su vam se svidjeli dosadašnji promotivni spotovi, pozivamo vas da nam se javite u inbox i učestvujete u revolucionarnom marketinškom projektu na ovim prostorima'', navodi se u oglasu DF-a, objavljenom na njihovoj Facebook grupi ''DF - Mi ili On''. Istini za volju nije naglašeno da li se ovog puta traži kadar iz Crne Gore ali se pretpostavlja da bi ovim potezom mogli dijelom da saniraju ''načinjenu štetu''.

Kako je ranije objavljeno na našem portalu, prema saznanjima Pobjede, spot kojim je Demokratski front u kampanji trebao da napadne koaliciju ''Ključ“ još uvijek nije objavljen, jer se čeka pogodan tajming da se aktivira.

Portal Analitika