Fudbal

Venger ide na kraju sezone, spremna mu je i zamjena?!

Glavni urednik britanskog "Dejli Stara" Dejvid Vuds, objelodanio je da će Arsen Venger na kraju sezone, po isteku aktuelnog ugovora, napustiti kormilo "Tobdžija".
Venger ide na kraju sezone, spremna mu je i zamjena?!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Francuz je na udaru navijača još od prošle zime, mnogi smatraju da je Arsenal minule sezone morao da uzme titulu prije Lestera, a kako to nijesu uradili, prvi na tapetu je Venger.

Tokom čitavog ljeta Francuz je bio na udaru navijača i zbog transfer politike, kako sve do posljednjih par dana prelaznog roka nije htio da se "otvori" uprkos velikim problemima sa povredama u zadnjoj liniji, kao i slaboj realizaciji.

Na kraju su na "Emirejts" ipak stigli Mustafi i Lukas Perez, pa su se navijači koliko toliko primirili.

Arsenal diže formu, djeluje sve bolje, Vengerov pulen Aleks Ivobi polako izrasta u jednu od glavnih karika u klubu što može da raduje "Tobdžije", ali sve to ne znači da će Venger potpisivati bilo kakav novi ugovor sa klubom.

Ukoliko se ništa ne promijeni, a prema riječima novinara britanskog lista i neće, Francuz će napustiti kormilo Arsenala poslije 20 punih godina, a na njegovo mjesto bi mogao da dođe trener Bornmauta, talentovani Edi Houv.

Houv je jedan od najtalenovanijih engleskih trenera i mnogi mu predviđaju sjajnu karijeru.

Portal Analitika