Fudbal

Mančester junajted i Milan najavili zimski rat za igrača Reala

Zinedin Zidan ne računa više na sjajnog organizatora igre - Iska, koji bi već na zimu mogao da promijeni sredinu, prenose sportski portali.
Mančester junajted i Milan najavili zimski rat za igrača Reala
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Isko je ove sezone u potpunosti pao u drugi plan, na posljednjoj utakmici, iako nije bilo Modrića ni Kasemira među 18, on je čitav meč presjedio na klupi.

Na prethodnim mečevima, čak je Mateo Kovačić dobijao šansu prije njega, pa je jasno da bi Isko mogao da potraži novi klub i ode u slučaju prave ponude.

Mančester junajted ima problema u veznom redu, u organizaciji napada, zbog čega je Vejn Runi često na udaru, i upravo bi Španac mogao da zauzme njegovo mjesto iza napadača.

Što se tiče Milana, jasno je da novi vlasnici, bogati Kinezi spremaju potpunu rekonstrukciju i da su im zvijezde poput Iska prijeko potrebne. Junajted je u boljem položaju što se tiče novca, Premijer liga je atraktivnija, ali ukoliko Isko dobije ulogu ključnog igrača kod Vinćenca Montele, mogao bi da izabere San Siro.

Real Madrid je platio Malagi 30 miliona eura prije tri godine za njegov transfer, a Florentino Perez ga neće pustiti ispod sume od 40 miliona.

Portal Analitika