Društvo

SD: Vratićemo Luku Risan građanima

Socijaldemokrate Kotora će se u novoj vlasti zalagati za rješavanje problema, na način što će ponuditi održiva rješenja za unapređenje života stanovnika Risna, prije svega, da se Luka Risan vrati građanima i da joj se nađe adekvatna turistička namjena.
SD: Vratićemo Luku Risan građanima
Portal AnalitikaIzvor

“Insistiraćemo na  tome da se da se Luka Risan vrati građanima. Posebnu pažnju u našem predizbornom programu ‘’Dosljedno za Kotor’’ posvetili smo planovima za završetak  komunalne infrastrukture, kao i uspostavljanje redovnog, regularnog i pouzdanog gradskog saobraćaja, koji bi Risan povezao sa Kotorom i ostalim naseljima u opštini”, saopštila je kandidatkinja za odbornicu SD Kotor Dijana Krivokapić Vukasović.

Ona je kazala da će se SD zalagati za stvaranje uslova za brzu   rekonstrukciju hotela Teuta, kao i pronalaženje  pravnog i finansijskog modela za stavljanje Doma kulture u funkciju.

“ U namjeri da  Kotor učinimo bogatim gradom, želimo da promovišemo Rimske mozaike  na međunarodnom nivou, jer svojom jedinstvenošću zaslužuju da budu jedna  od najznačajnijih turističkih atrakcija Risna i Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

 Krivokapić Vukasović  je dodala da će se SD zalagati  da  tradicionalna Risanska noć  dobije veću opštinsku podršku  i značaj  kulturno zabavne  manifestacije visokog nivoa.

rtcg.me

Portal Analitika