Društvo

IDEA donirala hranu za 80 pasa i mačaka

Kada neko pokaže iskrenu velikodušnost, trudimo se da te ljude podržimo i dodatno ohrabrimo. Ovako predstavnici IDEE počinju priču o „Malom raju“, prihvatilištu za napuštene životinje, kojem su donirali oko 55 kilograma hrane.
IDEA donirala hranu za 80 pasa i mačaka
Portal AnalitikaIzvor

U prihvatilištu trenutno boravi 80 pasa i mačaka, o kojima nesebično brinu Mirjana Vasiljević i njen suprug. Oni su najveći dio porodičnog imanja u Pričelju u Podgorici pretvorili u prihvatilište za životinje, koje hrane i vode kod veterinara o svom trošku.

cuko2
„Svaka pomoć nam jako znači, zbog čega smo veoma zahvalni IDEI. Dnevno nam treba 10 kilograma hrane za naše ljubimce, a zahvaljujući donaciji IDEE lako ćemo premostiti 10-ak dana, što nije malo,“ kaže Mirjana dok predstavnicima IDEE ponosno objašnjava kako svako kuče i mače ima ime.


IDEA je za „Mali raj“ saznala iz medija. U skladu sa ranijim akcijama, donijeli su odluku da pomognu Mirjani.


„Bili smo oduševljeni kada smo u medijima pročitali priču o „Malom raju“ i Mirjaninoj nesebičnoj ljubavi prema životinjama. Odabrali smo proizvode koje prodajemo u našim objektima i nadamo se da će Mirjani bar dijelom olakšati brigu o ljubimcima,“ saopšteno je iz IDEE.


U okviru svog društveno-odgovornog poslovanja, lanac prodavnica „IDEA“ je ranije donirao hranu za pse i mačke nevladinoj organizaciji “Spas”, koja se bavi zaštitom i zbrinjavanjem napuštenih životinja.

 

Portal Analitika