Politika

Cdu: Turistički radnici da se pitaju o Budvi

Izborna lista ''Volimo Budvu! – Dragan Purko Ivančević'' u Petrovcu otpočinje završni dio predizborne kampanje. 
Cdu: Turistički radnici da se pitaju o Budvi
Portal AnalitikaIzvor

''Motivisani smo i ohrabreni velikom podrškom  koju dobijamo od građana. Vlast je od građana i za građane. Zato želimo da čujemo - neposredno od građana - o problemima koje oni doživljavaju kao prioritetne. Posjetićemo svaku mjesnu zajednicu, svako naselje - svaki kutak naše opštine - od Jaza do Buljarice, od Stanjevića, preko Paštrovske gore, do Brajića'', rečeno je u saopštenju Cdu-a.

Kako navode razgovori će im pomoći da izrade dokument ''Mapa problema i prioriteta opštine Budva''. 

''Kada preuzmemo vlast i odgovornost za oporavak i razvoj Budve, to će biti važni dio našeg sveobuhvatnog Programa sanacije i obnove naše opštine'', ističu oni.

Danas se u Petrovcu, pored Dragana Purka Ivančevića, medijima se obratio i Ilija Armenko, ugledni turistički radnik i potpredsjednik Udruženja ugostitelja Budve.

Armenko je govorio o najtežim problemima Petrovca, od loših komunalnih usluga, preko nedovršene kanalizacije, zapuštene gradske infrastrukture.  Posebno je istakao da Petrovac nema ni banke, ni pošte, ni autobuske stanice. Sezona je svedena na minimum: duže traje sabor u Guči, nego sezona u Petrovcu! 

Armenko je podržao kandidaturu Dragana Purka Ivančevića za prvog čovjeka opštine Budva, jer se radi o dokazanom i uspješnom turističkom radniku.

Portal Analitika